Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg

Roda Jc Ring 59, 6466 NH Kerkrade

-
Hotelketen
Fletcher
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
11:00

De accommodatie

Dit hotel bevindt zich zo waar in het voetbalstadion van Roda JC. En er zijn verschillende faciliteiten voor u, zoals een voetbalwedstrijd bijwonen in de Skybox van het stadion, wat sporten in de fitnessruimte of lekker ontspannen in de sauna.

Voor vergaderingen en andere zakelijke doeleinden zijn er in dit hotel ook mogelijkheden. Er zijn multifunctionele vergaderzalen. Ook kunt u tijdens een pauze van een vergadering lekker relaxen in de businesslounge.

Bezienswaardigheden

Door de ligging van het hotel kunt u een bezoekje brengen aan onze buurlanden, Kerkrade ligt tegen de Duitse grens aan en vlakbij de Belgische grens. Maar ook in Nederland zelf kunt u van alles beleven. Maastricht en Valkenburg liggen in de buurt en daar zijn ook verschillende bezienswaardigheden te vinden.

Eetgelegenheden

Voor een lekker hapje en drankje kunt u terecht in Brasserie Parkstad. U kunt daar genieten van gerechten die worden bereid op een Green Egg.

Ook kunt u voor een borrel terecht in de loungebar.

Bereikbaarheid

Het hotel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. U kunt uw auto gratis parkeren bij het hotel. Ook is er nabij het hotel een bushalte te vinden.

Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit