Familiehotel Alkmaar

Payglop 17-19, 1811HM Alkmaar

7,8

Toerisme & Vrije tijd

Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Kaasmarkt en Waag.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Kapelkerk bezoeken. Wilt u een kasteel bezoeken, dan kunt u naar Schermerhek. Heeft u zin aan een bezoek aan het museum dan heeft u keuze uit het Nationaal Biermuseum De Boom, Het Hollands Kaasmuseum en Nederlands Biermuseum de Boom.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een supermarkt kunt u nabij Familie Hotel Alkmaar terecht bij de Hema Langestraat Alkmaar, Albert Heijn en Albert Heijn Noorderkade. Bent u misschien toch op zoek naar de wat betere broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij Jos Rood voor heerlijk ovenverse broodjes. Dicht in de buurt van Familie Hotel Alkmaar bevinden zich Portofino, Heerlijk Nel en Terras Restaurant De Buren om te genieten van wat culinair Alkmaar te bieden heeft. Voor een snelle maaltijd bevindt Friethuis De Vlaminck zich op loopafstand van het hotel.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Zwembad de Hout.

Cafés & Uitgaan

Even bijkomen aan het bezoek aan Alkmaar kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld Prego, Australian en Terras ANNE&MAX. Hier kan u terecht voor diverse drankjes, koffie en thee. Even verderop is er nog keuze uit IJssalon De Mient, ECHT Alkmaar en Terras IJssalon de Mient. Alkmaar beschikt over een aantal cafés met een uitgebreide (speciaal)bierselectie. Café Stapper, Café De Amstel en Ons Cafe 't Kantoor zijn gezellige pubs met verschillende stouts, IPA's, saisons en andere speciaalbieren op de kaart. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook eens een bezoekje brengen aan éen van de mooie bioscopen die Alkmaar rijk is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Vue Alkmaar en Filmhuis Alkmaar. Als u graag een concert wilt bezoeken in Alkmaar, dan zijn Theater de Vest en Wijkcentrum De Vang leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens.

In de buurt

Treinstation
Station Alkmaar (1000 m)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit