Esperanza Guest House

Cliffordstraat 39/2, 1051 GS Amsterdam

7,4
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
11:00

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een supermarkt kunt u nabij Esperanza Guest House terecht bij de De Avondmarkt, Dirk van den Broek en Albert Heijn. Voor een snelle maaltijd bevindt SuriKitchen zich op loopafstand van het hotel. Dichtbij het hotel zijn diverse restaurants aanwezig, zoals Café Restaurant Amsterdam. Voor een snelle lunch kan u terecht bij de Bakkerij Westerpark.

Cafés & Uitgaan

Als u graag een concert wilt bezoeken in Amsterdam, dan zijn Podium Mozaïek, Boom Chicago, Roode Bioscoop en Het Veem Theater leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. Als u in de avond nog uit wilt gaan, kunt u naar Westerunie. In de bioscoop Filmhuis Cavia kan u genieten van een divers aanbod aan films. Wat drinken in Amsterdam kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld Espressofabriek, De Bakkerswinkel en CoffeeRoastery WesterPark. Is het al wat later, dan vindt u in de buurt van het hotel ook enkele pubs zoals Café de Gruyter en Pacific Parc. Amsterdam beschikt over een aantal cafés met een uitgebreide (speciaal)bierselectie. Café Lowietje en Moods Coffee Corner zijn gezellige pubs met verschillende stouts, IPA's, saisons en andere speciaalbieren op de kaart.

Toerisme & Vrije tijd

Tijdens uw verblijf kunt u prima aapjes kijken bij Kinderboerderij voor een leuk dagje uit.

Cultuur

Kunt u nog wat cultuur gebruiken op uw trip? Breng dan eens een bezoekje aan één van de musea die Amsterdam rijk is. Een aanrader is bijvoorbeeld Het Schip. In de buurt van het hotel kan u de Nassaukerk bezoeken.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Brediusbad.

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (11,1 km)
Park
Westerpark (500 m)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit