easyHotel Maastricht City Centre

Het Bat 12, 6211EX Maastricht

8,2
Hotelketen
easyHotel
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
10:00

De accommodatie

easyHotel Maastricht City Centre ligt in het zuidoosten van Nederland, met kamers die een prachtig uitzicht bieden op de Maas en de historische stad. Het hotel ligt dicht bij het Vrijthof, de hotspots en het winkelcentrum, waardoor u nooit ver verwijderd bent van een scala aan mogelijkheden om de stad te ontdekken welke past bij uw budget.

Bezienswaardigheden

Maastricht heeft een rijke historie, met op iedere hoek een ander karakter. Shoppen doe je in hippe winkels, warenhuizen en boetiekjes. Op culinair gebied is Maastricht ook zeker om op te eten. Caféetjes, terrassen op de mooiste pleinen, restaurants van haute cuisine tot Maastrichtse kost. Droom weg in het charmante Maastricht... Verleden en heden wisselen zich af, in architectuur, maar zeker ook in het aanbod aan cultuur. Kleurrijk, traditioneel en typisch Maastrichts, maar ook mysterieus, onontdekt, uitdagend en werelds. Van ondergrondse cultuurschatten en karakteristieke torens, tot levendige en bruisende festivals, exposities én adembenemende voorstellingen.

Eetgelegenheden

Maastricht is Bourgondisch! Op culinair vlak hebben we nogal wat tradities. Wat dacht je van zuurvlees; een heerlijke stoofschotel, vaak geserveerd met frites en appelmoes? Uitgebreide borrelplankjes, lokale wijnen en natuurlijk de altijd aanwezige gezelligheid!

Cafés & uitgaansgelegenheden

In Maastricht is er absoluut sprake van een bruisend nachtleven. Van studenten tot de werkende kracht, er is voor iedereen wel iets te doen tot in de late uurtjes. Van vele terrasjes in het centrum tot stijlvolle en trendy cocktailbar tot studentencafés en swingende clubs. In de binnenstad van Maastricht zijn vele cafés gevestigd.

Bereikbaarheid

Het hotel is bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Op loopafstand is er een bushalte.


Faciliteiten

  • Airco
  • Lift
  • 24-uurs receptie
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit