DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

Oosterdokstraat 4, 1011 DK Amsterdam

8,5
Hotelketen
Hilton Hotels
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
12:00
Totaal aantal kamers
553

Cafés & Uitgaan

Dichtbij het hotel zijn veel gezellige cafés te bezoeken, zoals CoffeeCompany Oosterdok. Wat verder ligt ook Starbucks. Als u graag een concert wilt bezoeken in Amsterdam, dan zijn Bimhuis, Beurs van Berlage en Muziekgebouw aan 't IJ leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. Op loopafstand van het hotel bevindt zich The Virtual Reality Cinema.

Sport

Niks is voor u te avontuurlijk? Dan bent u aan het juiste adres bij Klimmuur Centraal om lekker te klimmen.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Wah Nam Hong. Voor een snelle maaltijd bevindt Bird Thais Restaurant zich op loopafstand van het hotel. Zoekt u een goed restaurant in de buurt van DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station dan kunt u terecht bij B&B Lunchroom. Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Amsterdam rijk is zoals Ice Bakery.

Toerisme & Vrije tijd

Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Montelbaanstoren, Schreierstoren en West-Indisch Pakhuis. Geen zin om helemaal naar Afrika te vliegen maar toch behoefte om deze prachtige dieren uit verre oorden te bewonderen? Brengt u dan een bezoekje aan Artis om oog in oog te komen met deze prachtige dieren. Tramstop Centraal Station bevindt zich op loopafstand van het hotel. Metrostation Centraal Station bevindt zich op loopafstand van het hotel.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Sint Nicolaaskerk bezoeken. Heeft u tijdens uw verblijf zin aan een bezoek aan het museum dan heeft u keuze uit het Nemo en Leger des Heilsmuseum. Mochten musea toch niet helemaal uw ding zijn, dan kunt u ook overwegen om een echt kasteel te bezoeken genaamd Waag.

In de buurt

Treinstation
Amsterdam Centraal Railway Station (500 m)
Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (12,4 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit