De With Studio's

Witte de Withstraat 93a, 3012BN Rotterdam

9,0

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle maaltijd bevindt Cocosnoot zich op loopafstand van het hotel. Voor een supermarkt kunt u nabij De With Studio's terecht bij de Albert Heijn en Coop. Bent u op zoek naar broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij Brood & zo voor heerlijk ovenverse broodjes. Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Rotterdam rijk is zoals Venezia, Angelo Betti, IJsjes enzo en De IJssalon. Dichtbij De With Studio's bevindt zich Vineum. Tevens zijn er fastfood mogelijkheden in de buurt: Jaffa Shoarma, Fafi, Subway en Switie.

Cafés & Uitgaan

Op loopafstand van het hotel bevindt zich Cinerama. U als bier liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Rotterdam rijk is. Bestel dat lekkere biertje bij bijvoorbeeld Café v/h Voigt, Melief Bender, Biercafé Boudewijn en Proeflokaal Reijngoud. Bent u zelfs na een aantal drankjes onvermoeibaar en wilt u nog graag uw beste dance moves laten zien tot in de late uurtjes dan kan dit uitstekend in PIEK. Even bijkomen aan het bezoek aan Rotterdam kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld Coffee Company. Hier kan u terecht voor diverse drankjes, koffie en thee. Als u er graag een cultureel uitje van wilt maken in Rotterdam, dan zijn Oude Luxor theater, Pauluskerk, Rotterdamse Schouwburg en De Doelen leuke bestemmingen om te genieten van diverse voorstellingen.

Cultuur

Dicht bij De With Studio's bevinden zich bijvoorbeeld het Chabot Museum, Sonneveldhuis en Maritiem Museum om een cultureel bezoekje te brengen. In de buurt van het hotel kan u de Sint-Petrus & Sint-Paulus of Paradijskerk bezoeken.

Sport

Heeft u zin om even een balletje te slaan in de buurt? Dan kunt u terecht bij tennispark het centrum. Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Oostervant.

Toerisme & Vrije tijd

Heel dichtbij De With Studio's bevindt zich een metro halte. Zo kan u snel verder op verkenning in Rotterdam.

In de buurt

Vliegveld
Rotterdam The Hague Airport (5,2 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit