Comfortable Apartment City Centre Delft

De Vlouw 1, 2611 EW Delft

9,7

Cafés & Uitgaan

U als wijn liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Delft rijk is. Bestel dat lekkere wijntje bij bijvoorbeeld De Wilde Hollander, Café Huug, Het Klooster, De Liefhebber en Koornbeurs kelderbar. Bent u zelfs na een aantal drankjes onvermoeibaar en feest u graag nog even door tot in de late uurtjes dan kan dit uitstekend in één van de volgende nachtclubs: Ciccionina en Lorre. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook eens een bezoekje brengen aan één van de mooie bioscopen die Delft rijk is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Pathé Delft en Filmhuis Lumen. Voor de cultuur kan u dicht in de buurt van het hotel terecht bij diverse theaters zoals De Flits Microtheater en Flora theater. Wat drinken in Delft kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld Restaurant Het Vermeertje, Cafe 28 en Café Zondag. Na de overheerlijke maaltijd kunt u nog even gezellig na borrelen bij één van de gezellige kroegen in Delft. Gezellige locaties met lekkere drankjes zijn Café Tango, De Oude Jan, Doerak en De Joffer.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Nieuwe Kerk bezoeken. Op loopafstand van Comfortable Apartment City Centre Delft bevinden zich diverse musea zoals het Vermeer Centrum Delft, Het Prinsenhof en Museum Paul Tétar Van Elven.

Ontbijt, Lunch & Diner

Wie zin heeft in een ijsje kan terecht bij "IJssalon B". Voor de nodige boodschappen kan u in de buurt van het hotel terecht bij Ekoplaza, Albert Heijn en S. L. Paap. Bent u misschien toch op zoek naar de wat betere broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij Bakker Jaap voor heerlijk ovenverse broodjes. Voor een snelle lunch kan u terecht bij de bakker in de buurt (Bakker Bart). Iets verderop bevinden zich ook nog Hobma's Corner, Holtkamp, De Diamanten Ring en Boulangerie Michel. Voor een snelle maaltijd bevindt Jeruzalem Delft zich op loopafstand van het hotel. Dichtbij Comfortable Apartment City Centre Delft bevinden zich de volgende eetgelegenheden: Het Gulden ABC en Toros Santiago. Had u toch wel een lekker toetje willen nemen in dat restaurant, dan kunt u alsnog even naar De Lelie voor een heerlijk ijsje.

Toerisme & Vrije tijd

Tramstop Station Delft B bevindt zich op loopafstand van het hotel. Tijdens uw verblijf kunt u prima dieren kijken bij Stadsboerderij BuytenDelft voor een leuk dagje uit.

Sport

Bij Bleekemolens Race Planet Delft kunt u vol gas over het circuit karten. Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Sportfondsenbad zwembad. Lekker van het weer genieten door te varen met een kano, dit is mogelijk bij LAGA Delftse studenten roeivereniging.

In de buurt

Vliegveld
Rotterdam The Hague Airport (8,3 km)
Treinstation
Station Delft (700 m)
Vliegveld
Valkenburg (17,6 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit