Canal West Area Apartments

Various Addresses, Amsterdam

4,0

Toerisme & Vrije tijd

Tramstop Westermarkt bevindt zich op loopafstand van het hotel. Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Amsterdam Tulip Museum, Haarlemmerstraat (shopping) en Het Huis met den Hoofden.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Het Marnix.

Ontbijt, Lunch & Diner

Dichtbij het hotel zijn diverse restaurants aanwezig, zoals Prego. Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Amsterdam rijk is zoals Ice Bakery. Voor een snelle maaltijd bevindt Toastable zich op loopafstand van het hotel. Voor de nodige boodschappen kan u in de buurt van het hotel terecht bij Albert Heijn, Jumbo en Vegabond.

Cafés & Uitgaan

Wilt u 's avonds even bijkomen van de reis naar Amsterdam heeft u bij 't Smalle Drinken, Café De Twee Prinsen en Café Brandon keuze om wat te gaan drinken. Even bijkomen aan het bezoek aan Amsterdam kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld SLA en Winkel 43. Hier kan u terecht voor diverse drankjes, koffie en thee. Is het al wat later, dan vindt u in de buurt van het hotel ook enkele pubs zoals De Vergulde Gaper, Proeflokaal Arendsnest en Café Nol. Als u graag een concert wilt bezoeken in Amsterdam, dan zijn de Brakke Grond, Roode Bioscoop en Boom Chicago leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook eens een bezoekje brengen aan één van de mooie bioscopen die Amsterdam rijk is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Pathé Tuschinski, Pathé de Munt en The Movies.

Cultuur

In de buurt van het hotel kunt u o.a. de volgende musea bezoeken: Theo Thijssen Museum, Pianolamuseum en Amsterdam Cheese Museum. Mochten musea toch niet helemaal uw ding zijn, dan kunt u ook overwegen om een echt kasteel te bezoeken genaamd Waag.

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (11,4 km)
Treinstation
Amsterdam Centraal Railway Station (900 m)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit