Bilderberg Parkhotel

Westersingel 70, 3015 LB Rotterdam

8,3
Hotelketen
Worldhotels
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
12:00

Ontbijt, Lunch & Diner

Aan eetgelegenheden geen gebrek: op steenworp afstand van het hotel liggen diverse eetgelegenheden zoals Vineum en Fafi. Had u toch wel een lekker toetje willen nemen in dat restaurant, dan kunt u alsnog even naar IJsjes enzo voor een heerlijk ijsje. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Coop en Ooteman. Bent u misschien op zoek naar broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij Brood & zo voor heerlijk ovenverse broodjes. Heeft u het ook zo warm? Zorg voor wat verkoeling door een heerlijk ijsje van Venezia. Voor een snelle maaltijd bevindt Hamburg zich op loopafstand van het hotel.

Toerisme & Vrije tijd

Op loopafstand van het hotel bevindt zich Eendrachtsplein.

Cultuur

Heeft u zin aan een bezoek aan het museum dan heeft u keuze uit het Maritiem Museum, Chabot Museum en Sonneveldhuis. In de buurt van het hotel kan u de Arminiuskerk bezoeken.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Oostervant. Heeft u zin om even een balletje te slaan in de buurt? Dan kunt u terecht bij tennispark het centrum.

Cafés & Uitgaan

U als bier liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Rotterdam rijk is. Bestel dat lekkere biertje bij bijvoorbeeld Melief Bender, Kraftbar R'dam en Biercafé Boudewijn. Wilt u ergens wat drinken dan kan u terecht bij De Schouw en Coffee Company. Even verderop is er nog keuze uit Nieuw Rotterdams Café en Sijf. Als u er graag een cultureel uitje van wilt maken in Rotterdam, dan zijn O.T. Theater, Goethe-Institut Niederlande, Rotterdamse Schouwburg en Oude Luxor theater leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. In de bioscoop Cinerama kan u genieten van een divers aanbod aan films.

In de buurt

Vliegveld
Rotterdam The Hague Airport (5,1 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit