Bilderberg Jan Luyken

Jan Luykenstraat 58, 1071 CS Amsterdam

-
Hotelketen
Worldhotels
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
12:00

Ontbijt, Lunch & Diner

In een plaats als Amsterdam kan u altijd ergens terecht voor een maaltijd in de avond. Op korte afstand van Bilderberg Hotel Jan Luyken bijvoorbeeld bij Taiko, Maxie's Brasserie en Sama Sebo. Voor een snelle maaltijd bevindt Dominos zich op loopafstand van het hotel. Voor een supermarkt kunt u nabij Bilderberg Hotel Jan Luyken terecht bij de Albert Heijn. Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Amsterdam rijk is zoals Ice Bakery en Het IJspaleis.

Sport

Lekker van het weer genieten door te varen met een kano, dit is mogelijk bij Minerva.

Toerisme & Vrije tijd

Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Blue boat company en I Amsterdam sign. Tijdens uw verblijf kunt u prima aapjes kijken bij Kinderboerderij de Pijp voor een leuk dagje uit.

Cafés & Uitgaan

Als u graag een concert wilt bezoeken in Amsterdam, dan zijn De Balie, Stadsschouwburg, Vondelbunker en Melkweg leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. Op loopafstand van het hotel bevindt zich Pathé City. U als bier liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Amsterdam rijk is. Bestel dat lekkere biertje bij bijvoorbeeld De Spuyt, Cobra Café, De Saloon en Aran Irish Pub. Bent u zelfs na een aantal drankjes onvermoeibaar en wilt u nog graag uw beste dance moves laten zien tot in de late uurtjes dan kan dit uitstekend in één van de volgende nachtclubs: Club Candela, El Punto Latino en Rapido @ Paradiso. Op loopafstand van Bilderberg Hotel Jan Luyken kan u bij Restaurant Stedelijk terecht voor een kopje koffie of thee. Na de overheerlijke maaltijd kunt u nog even gezellig na borrelen bij één van de gezellige kroegen in Amsterdam. Gezellige locaties met lekkere drankjes zijn Players, Whiskycafé L&B Limited, Café De Spiegel en De Gieter. Als u in de avond nog uit wilt gaan, kunt u naar Paradiso.

Cultuur

Voor een bezoek aan een museum in Amsterdam heeft u keuze uit bijvoorbeeld het Moco Museum, House of Bols en Diamant Museum Amsterdam.

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (9,9 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit