Bed And Breakfast Joy

Quarles van Uffordstraat 32, 2202 NH Noordwijk-Binnen

8,7
Totaal aantal kamers
4

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een supermarkt kunt u nabij Bed & Breakfast Linquenda terecht bij de HEMA Noordwijk. Voor een snelle maaltijd bevindt Peter's zich op loopafstand van het hotel. Dichtbij het hotel zijn diverse restaurants aanwezig, zoals Romanoff.

Cafés & Uitgaan

In de buurt van Bed & Breakfast Linquenda liggen diverse gelegenheden zoals De punt, Lunchroom El Banna en Jackie Café om wat drinken te nuttigen. Even verderop is er nog keuze uit De Smaakmaker, Vivaldi's en Brasserie Bon Bon. Noordwijk beschikt over een aantal cafés met een uitgebreide (speciaal)bierselectie. Grand Cafe 't Elfde Gebod, Binnen op zee en De lamme Goedzak zijn gezellige pubs met verschillende stouts, IPA's, saisons en andere speciaalbieren op de kaart.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Zwembad BinnenZee. Heeft u zin om even een balletje te slaan in de buurt? Dan kunt u terecht bij tc Noordwijk. Zin om te gaan bowlen? Dat kan bij Noordwijk. Heeft u zin om een balletje slaan, maar houdt u het liever kleinschalig? Ga dan lekker midgetgolfen bij De Rollygolf.

Cultuur

Kunt u nog wat cultuur gebruiken op uw trip? Breng dan eens een bezoekje aan één van de musea die Noordwijk rijk is. Een aanrader is bijvoorbeeld Genootschap "Oud Noordwijk. In de buurt van het hotel kan u de Buurtkerk bezoeken.

Faciliteiten

  • Draadloos internet

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (23,0 km)
Vliegveld
Valkenburg (9,0 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit