Bed & Office 050

Dillenburglaan 1, 9717CA Groningen

-

Cultuur

In Groningen kunt u goed cultuur snuiven. Er is genoeg te beleven. U kunt een kijkje nemen in de verschillende kerken die Groningen bezit, naar het Groninger Museum of andere musea gaan en de Martinitoren beklimmen en genieten van het mooie uitzicht daarboven. Er zijn in het gehele jaar ook veel evenementen in Groningen, bijvoorbeeld in de Oosterpoort, in de DOT en op de Grote Markt.

Eetgelegenheden

Als u geen zin heeft om te koken, dan kunt u de binnenstad in duiken voor verschillende eetgelegenheden. U kunt kiezen uit verschillende keukens, bijvoorbeeld Italiaans, Japans, Spaans etc. bijvoorbeeld Pizzeria Italia, De Uurwerker of O’Malley’s Irish Pub & Restaurant.

Cafés & uitgaansgelegenheden

Het uitgaansleven in Groningen staat bekend om de gezelligheid en dat alles open is tot de late uurtjes. U kunt ervoor kiezen om naar een kroeg of café te gaan, bijvoorbeeld Café Der Witz en De Drie Gezusters, maar u kunt ook het echte uitgaansleven induiken, wat zich voornamelijk bevindt in de Poelestraat, Peperstraat, Poeleplein en Gelkingestraat.

Toerisme & vrije tijd

Nabij Bed & Office 050 is het Noorderplantsoen te vinden. Daar kunt u gaan sporten of gewoon genieten van het weer, als het weer het toelaat. In de zomer is daar ook Noorderzon, een tiendaagse evenement.
In de binnenstad is een ruimte winkelaanbod om lekker te shoppen. Wanneer je de binnenstad al wel gezien hebt, kunt ook altijd terecht bij Winkelcentrum Paddepoel. Dat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar u kunt uw auto daar ook kwijt. Als u meer informatie over Groningen wilt, kunt u terecht bij het VVV kantoor op de Grote Markt.
De winkels zijn elke donderdagavond open tot 21:00 uur en op elke zondag is er koopzondag.

Bereikbaarheid

Bed & Office 050 is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Tijdens u verblijf mag u kosteloos parkeren op hun oprit. Vlakbij Bed & Office 050 is er ook een bushalte.


Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit