Beach House Zandvoort

Burgemeester Engelbertsstraat 3, 2042KM Zandvoort

9,1
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
10:00

Ontbijt, Lunch & Diner

Om in de zomer wat af te koelen kunt u dichtbij het hotel bij "Gelateria Lucca" een ijsje kopen. Voor een supermarkt kunt u nabij Beach House Zandvoort terecht bij de Albert Heijn, Dekamarkt en Dirk van den Broek. Voor een snelle maaltijd bevindt Boudewijns Visservice zich op loopafstand van het hotel. Vlak bij het hotel kunt u terecht bij Beachclub Tien om te dineren. Had u toch wel een lekker toetje willen nemen in dat restaurant, dan kunt u alsnog even naar San Remo voor een heerlijk ijsje.

Cafés & Uitgaan

Zandvoort beschikt over een aantal cafés met een uitgebreide (speciaal)bierselectie. Boom Paviljoen 11 en Harlekijn zijn gezellige pubs met verschillende stouts, IPA's, saisons en andere speciaalbieren op de kaart. Voor een kopje koffie of thee bevindt De Haven van Zandvoort zich op loopafstand van Beach House Zandvoort. Even verderop is er nog keuze uit Strand pavillion No 5, Cafe Neuf en Ahoy.

Toerisme & Vrije tijd

Graaft u ook zo graag kuilen in het zand? Neem uw schep mee naar strand Zandvoort en leef u uit. Informatie over bezienswaardigheden, dingen te doen of vervoer in Zandvoort vindt u bijvoorbeeld bij vvv Zandvoort.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Protestantse kerk bezoeken. In de directe omgeving van het hotel zijn meerdere musea te bezoeken, zoals Zandvoorts Museum.

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (17,4 km)
Treinstation
Station Zandvoort aan Zee (500 m)
Vliegveld
Valkenburg (24,2 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit