Beach House Egmond aan Zee

Kennedyboulevard 232, 1931XN Egmond aan Zee

-

De accommodatie

Al de verblijven zijn, zonder uitzondering, smaakvol afgewerkt, praktisch ingericht en comfortabel bemeubeld. Dit alles zonder een fijne huiselijke sfeer uit het oog te verliezen. Geniet, na uw welverdiende nachtrust, bovendien van het heerlijke uitzicht over de duinen of de zee.

Bezienswaardigheden

Uiteraard is het strand de populairste attractie van Egmond. Van jong tot oud, iedereen geniet dagelijks van zon aan zee of heerlijk uitwaaien aan de kust. Echter, Egmond heeft nog zoveel meer te bieden. Er zijn genoeg alternatieve dagactiviteiten voor elke portemonnee. Zo kunt u een bezoekje brengen aan Museum Kranenburgh, Museum Van Egmond of Vuurtotren J.C.J. van Speijk Egmond.

Eetgelegenheden

Voor veel mensen is het één van de allergrootste luxes: niet hoeven koken. Bij het vakantiegevoel past het dan ook om lekker aan te schuiven in een pannenkoekenhuis, een restaurant of een eetcafé. In Egmond zal het geen probleem zijn om de eetplek van uw keuze te vinden, want het is rijkelijk voorzien van eetgelegenheden van elke soort. En wel in alle prijsklassen, van een snelle, lekkere hap tot een in de puntjes verzorgd meergangendiner.

U zult de grootste concentratie van restaurants vinden in het gebied rond de Voorstraat en de Boulevard.

Cafés & uitgaansgelegenheden

Strijk neer op één van de vele gezellige terrasjes of cafés in het centrum van Egmond. Lekker in het zonnetje of juist in de schaduw en uit de wind. Of kies voor eventjes eruit. Lekker aan de bar of rond de tafel. Met vrienden of juist om andere mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Geniet van de sfeer en de gezelligheid en laat u verwennen tot in de late uurtjes.

Naast de paviljoens aan het strand treft u in het centrum van Egmond aan Zee ook een diversiteit van terrasjes en leuke cafeetjes. In de omgeving van de Zuiderstraat en Voorstraat bevinden zich de grootste concentratie uitgaansgelegenheden. Van verwarmde terrassen tot bruine kroegen en trendy cafés. Hier kunt u gezellig een borrel halen, een hapje eten of een dansje doen.

Bereikbaarheid

De accommodatie is bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is een parkeerplaats aanwezig waar u gratis kunt parkeren. Ook is er een bushalte op loopafstand van de accommodatie.


Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit