B&B De Hofnar Maastricht

Keizer Karelplein 13 (Vrijthof), 6211 TC Maastricht

8,8
Check in tijd
13:00
Check uit tijd
10:30

Cafés & Uitgaan

In de bioscoop Lumière kan u genieten van diverse films. Op loopafstand van B&B De Hofnar Maastricht kan u bij Grand Café D'n Ingel terecht voor een kopje koffie of thee. Als u in de avond nog uit wilt gaan, kunt u naar Maastricht Music Hall. Als u graag een concert wilt bezoeken in Maastricht, dan zijn Bonbonnière, Theater aan het Vrijthof en Toneelgroep Maastricht leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. Maastricht beschikt over een aantal cafés met een uitgebreide (speciaal)bierselectie. Café Frape, La Bonne Femme en Peter's Irish Pub zijn gezellige pubs met verschillende stouts, IPA's, saisons en andere speciaalbieren op de kaart.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle maaltijd bevindt Sashimi zich op loopafstand van het hotel. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Albert Heijn. Bent u misschien op zoek naar broodjes? Dan kunt u wellicht beter langs bij Bakkerij Mathieu Hermans voor heerlijk ovenverse broodjes.

Cultuur

Als u interesse heeft in een museumbezoek, dan kunt u naar Museum de Historische Drukkerij. In de buurt van het hotel kan u de Sint Servaasbasiliek bezoeken.

Toerisme & Vrije tijd

Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Berenkuil en D'Artagnan monument.

In de buurt

Vliegveld
Maastricht Aachen Airport (9,1 km)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit