B&B Aan de Gouwe

Lage Gouwe 114, 2801 LK Gouda

7,2
Totaal aantal kamers
5

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een supermarkt kunt u nabij B&B Aan de Gouwe terecht bij de Lidl, Albert Heijn en HEMA Gouda. Voor een snelle maaltijd bevindt Vis & Taria Vreugdenhil zich op loopafstand van het hotel. Dichtbij het hotel zijn diverse restaurants aanwezig, zoals Gewoon Gouds. Als het al wat later is, of als u even snel wat wilt eten zijn Tuti Fruti IJswinkel (Heerlijk) en Bram Ladage een optie.

Sport

Heeft u zin om even een balletje te slaan in de buurt? Dan kunt u terecht bij TIOD (Tennis).

Toerisme & Vrije tijd

Informatie over bezienswaardigheden, dingen te doen of vervoer in Gouda vindt u bijvoorbeeld bij VVV.

Cafés & Uitgaan

U als wijn liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Gouda rijk is. Bestel dat lekkere wijntje bij bijvoorbeeld Bolle Bert en De Goudse Eend. Is het weer toch minder dan verwacht? Geen ramp, u kunt altijd nog gezellig een bezoekje brengen aan Cinema Gouda om die ene nieuwe film te zien. Voor een kopje koffie of thee bevindt Juuls zich op loopafstand van B&B Aan de Gouwe.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Sint Joostkapel bezoeken. Op loopafstand van B&B Aan de Gouwe bevinden zich diverse musea zoals het Verzetsmuseum, MuseumgoudA (Stedelijk Museum Het Catharina Gasthuis) en Nationaal Farmaceutisch Museum De Moriaan.

In de buurt

Treinstation
Gouda Railway Station (900 m)
Vliegveld
Rotterdam The Hague Airport (19,5 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit