Language: 

De vreemdste hotelvondsten…


Laatste Hotelnieuws
vrijdag 24 september 2010 Bericht afdrukken

Iets vergeten is menselijk, maar wat mensen achterlaten in hotels is soms nauwelijks meer te begrijpen. Hotelketen Great Hotels of the World vroeg haar hotels wat er zoal aangetroffen werd in de hotelkamers en de resultaten zijn verrassend, zo niet, choquerend.

Meer dan een derde van de hotels gaf aan met regelmaat ‘attributen van nachtelijk plezier’ aan te treffen. Ook pruiken en kunstgebitten worden vaak vergeten, terwijl je toch zou verwachten dat iemand zijn tanden toch op zijn minst bij het uitchecken wel zou missen.

Tot de raarste vondsten behoren onder andere: een trouwring, sleutels van een Ferrari Testarossa, een hond, twee goudvissen, meer dan 20.000 euro cash in een dressoir, een mysterieus boek in een vooralsnog onbekende taal en als klap op de vuurpijl een haai in de badkuip die de hotelgast ’s ochtends had gevangen bij het vissen.

 

Op LookingforBooking.com kunt u in één oogopslag de hotelprijzen van ruim 30 verschillende hotel- en boekingssites vergelijken. LookingforBooking.com vergelijkt de prijzen voor alle 2100 hotels in Nederland en ruim 30000 hotels in de rest van Europa. Zo kunt u snel geld besparen op uw hotelovernachtingen! 

Nu direct hotels vergelijken
Nooit meer site voor site hotels vergelijken:
   In 1x verschillende aanbieders doorzoeken
   Vergelijk alle kamers met de beste prijzen
   Vergelijk de grote hotel- en boekingssites
 Meer over L4B.com